Op zoek naar rotterdam bus in water?

rotterdam bus in water
SplashTours Informatie, vaartijden, prijzen, route en beoordelingen.
Splashtours: vaar met een bus over de Maas! Als je Rotterdam wilt leren kennen, kun je natuurlijk een rondvaart maken met de Spido of voor een rondrit met de historische tram kiezen, maar de spectaculaire tocht met Splashtours combineert land en water. De grote gele bus van Splashtours is namelijk een amfibievoertuig en na een rondrit door Rotterdam rijdt de bus de Maas in voor een rondvaart!
rotterdam taxi
Tour met de amfibiebus! Splashtour waterbus Kidsproof Rotterdam.
Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de splash: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart!
taxi Rotterdam
Splashtours Tickets Splashtours Rotterdam. facebook-icon. twitter-icon. youtube-icon.
Het ss Rotterdam is het vijfde schip met die naam, dat door de Holland Amerika Lijn in de vaart werd gebracht. Liefhebbers van geschiedenis en scheepvaart halen hun hart op bij een bezoek aan het stoomschip. Het ss Rotterdam ligt in Katendrecht naast de plek waar Splashtours te water gaat.
VPN
Splash tours Rotterdam, Rotterdam DagjeWeg.NL 7 reviews DagjeWeg.NL.
de bus duikt ineens de Maas in! Gaat dat goed? Jazeker, want de bus is tegelijkertijd een echte boot, die verder over het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! De zorgvuldig uitgestippelde route van Splashtour voert langs het beste en mooiste van Rotterdam.
taxi Rotterdam
Varen met de bus Rotterdam Make It Happen.
Rijdend in een fietstaxi of cruisend met de Segway over de Maasboulevard. Of dompel jezelf letterlijk onder in al het moois dat de stad rijk is en ontdek Rotterdam op zijn Rotterdams: op het water. Bijvoorbeeld met de unieke amfibiebus. We stappen in bij Splashtours voor een spectaculair avontuur. Een bus die te water gaat.
gordijnen ophangen plafond
Amfibiebus / Busboot rijdt het water in! YouTube.
Dan komt de splash: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! Een stadstour met Splashtours Rotterdam duurt 60 minuten. Kijk hier onder voor meer toffe video's!
Splashtours bus Splashtours Rotterdam. facebook-icon. twitter-icon. youtube-icon.
Je bent nu hier Splashtours Rotterdam Splashtours bus. De Splashtours bus inzetten als toeristische attractie in Rotterdam. De ultieme rondrit over land en water met als hoogtepunt de SPLASH in de rivier. Dit idee is het begin van een avontuur waarin drie ondernemers besluiten om hun ambities te pionieren.
Splashtours The most Splashing way to see Rotterdam! facebook-icon. twitter-icon. youtube-icon.
Een Splashtour en City Sightseeing tour voor maar 3825, p.p! Boek online een ticket, variatie gegarandeerd! Sightseeing Rotterdam neemt je mee langs de highlights van Rotterdam. Maak je uitje in Rotterdam compleet met de combinatie Diner Splashtours bij restaurant De Zwarte Zwaan.

Contacteer ons