Resultaten voor rotterdam bus in het water

rotterdam bus in het water
Amfibiebus / Busboot rijdt het water in! YouTube.
Dan komt de splash: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! Een stadstour met Splashtours Rotterdam duurt 60 minuten. Kijk hier onder voor meer toffe video's!
rotterdam taxi
SplashTours Informatie, vaartijden, prijzen, route en beoordelingen.
Splashtours: vaar met een bus over de Maas! Als je Rotterdam wilt leren kennen, kun je natuurlijk een rondvaart maken met de Spido of voor een rondrit met de historische tram kiezen, maar de spectaculaire tocht met Splashtours combineert land en water. De grote gele bus van Splashtours is namelijk een amfibievoertuig en na een rondrit door Rotterdam rijdt de bus de Maas in voor een rondvaart! Zo hoef je niet te kiezen voor een rondrit of een rondvaart: je doet het gewoon allebei!
rotterdam taxi
Varen met de bus Rotterdam Make It Happen.
Rijdend in een fietstaxi of cruisend met de Segway over de Maasboulevard. Of dompel jezelf letterlijk onder in al het moois dat de stad rijk is en ontdek Rotterdam op zijn Rotterdams: op het water. Bijvoorbeeld met de unieke amfibiebus. We stappen in bij Splashtours voor een spectaculair avontuur. Een bus die te water gaat.
rotterdam taxi
Splash tours Rotterdam, Rotterdam DagjeWeg.NL 7 reviews DagjeWeg.NL.
de bus duikt ineens de Maas in! Gaat dat goed? Jazeker, want de bus is tegelijkertijd een echte boot, die verder over het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! De zorgvuldig uitgestippelde route van Splashtour voert langs het beste en mooiste van Rotterdam.
klanten kaarten
Splash Tours at Rotterdam Boat Bus YouTube.
SPLASH TOURS ROTTERDAM Discover Rotterdam in a very special way! bridgevideo 198249, views. Rinspeed's' first underwater Car Duration: 518. AutomotiveTv 23483218, views. Rotterdam Splash Bus. Seeing is believing! Adrian44uk 2473411, views. Amfibiebus / Busboot rijdt het water in! TreinVideo.nl 4755043, views.
Splashtours The most Splashing way to see Rotterdam! facebook-icon. twitter-icon. youtube-icon.
Dan ben je op het goede adres! Bestel hier je merchandise als aandenken aan een dagje Rotterdam. Blijf op de hoogte. Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief.: Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug.
Tour met de amfibiebus! Splashtour waterbus Kidsproof Rotterdam.
Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de splash: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart!

Contacteer ons