Zoeken naar bus rotterdam water

bus rotterdam water
Waterbus Rotterdam Holland.com.
Ontdek met de Waterbus Rotterdam, Dordrecht en Kinderdijk vanaf het water. Onderweg kunt u uitstappen om de omgeving te voet of met de fiets te verkennen. De Waterbus vaart als lijn 18 tussen Heijplaat-Rotterdam en Katendrecht. Vaar met lijn 202 in een uur van de Erasmusbrug naar Kinderdijk.
Water Taxi Rotterdam
Waterbus naar Rotterdam Informatie, dienstregeling en beoordelingen.
Bezoek alle attracties in Zuid-Holland met het Tourist Day Ticket. Het Tourist Day Ticket is een eenmalige Ov-chipkaart waarmee je een dag lang onbeperkt gebruik mag maken van het openbaar vervoer bus, tram, metro en de Waterbus in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.
Alimentatie-onderzoek
Splashtours bus Splashtours Rotterdam. facebook-icon. twitter-icon. youtube-icon.
Je bent nu hier Splashtours Rotterdam Splashtours bus. De Splashtours bus inzetten als toeristische attractie in Rotterdam. De ultieme rondrit over land en water met als hoogtepunt de SPLASH in de rivier. Dit idee is het begin van een avontuur waarin drie ondernemers besluiten om hun ambities te pionieren.
slotenmaker den haag
Splash tours Rotterdam, Rotterdam DagjeWeg.NL 7 reviews DagjeWeg.NL.
Jazeker, want de bus is tegelijkertijd een echte boot, die verder over het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! De zorgvuldig uitgestippelde route van Splashtour voert langs het beste en mooiste van Rotterdam. Bekijk vast de route van Splashtours.
elektrische vouwfiets
Vervoer over water Haven van Rotterdam.
U bent hier. Zien en doen. Vervoer over water. Ooit eraan gedacht om in plaats van per fiets, bus of auto, over het water naar je bestemming te gaan? Een havenstad als Rotterdam heeft vanzelfsprekend een uitgebreid netwerk van oeververbindingen.
Varen met de bus Rotterdam Make It Happen.
Voor initiatiefnemer Christoffel Wielders was een varende bus een diep gekoesterde wens: We" waren heel vastbesloten. Hij moest er komen. En Rotterdam was voor ons de enige optie. Rotterdam is stoer. Rotterdam is water. Rotterdam is dé plek voor Splashtours."
Amfibiebus / Busboot rijdt het water in! YouTube.
Dan komt de splash: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! Een stadstour met Splashtours Rotterdam duurt 60 minuten. Kijk hier onder voor meer toffe video's!
Splashtours The most Splashing way to see Rotterdam! facebook-icon. twitter-icon. youtube-icon.
Een Splashtour en City Sightseeing tour voor maar 3825, p.p! Boek online een ticket, variatie gegarandeerd! Sightseeing Rotterdam neemt je mee langs de highlights van Rotterdam. Maak je uitje in Rotterdam compleet met de combinatie Diner Splashtours bij restaurant De Zwarte Zwaan.

Contacteer ons