Meer resultaten voor brasserie aan het water

brasserie aan het water
restaurant aan het water rotterdam.
water rotterdam restaurant. restaurant aan het water rotterdam. Bar Brasserie Water Inntel Hotels Rotterdam Centre. 31 010 21 75 716. TERUG NAAR ETEN DRINKEN. Bar Brasserie Water. Geopend: elke dag van 10.00 01.00 uur. Keuken open: elke dag van 10.00 23.30 uur.
bulletkrediet
BarBrasserie Water in Rotterdam Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant.
Schiedamsedijk 140 3011 EN Rotterdam Nederland Plan. Aan het water. Certificaat van uitmuntendheid TripAdvisor. Gemiddelde prijs 25. Is dit uw restaurant? Stuur dan foto's' van uw restaurant naar photo@thefork.com! Over het restaurant BarBrasserie Water. Proef het echte Rotterdam. In deze bruisende, moderne brasserie heb je een prachtig uitzicht op de schitterende Erasmusbrug.
mendrix tms
Restaurant Aan het Water.
Aan het Water. Overdemerstraat 20, 3511 Hasselt 32 475 959138 didier.verbelen@telenet.be. Open van 12.00h tot 13.30h en van 18.30h tot 21.00h. Dinsdag en woensdag gesloten. Didier Verbelen en Nicole Dijkmans. heten U hartelijk welkom in hun restaurant. Ons streefdoel is om U te laten genieten van onze culinaire gerechten in een aangename en ongedwongen sfeer.
fortis
EEN MOOIE BRASSERIE AAN HET WATER Reizigersbeoordelingen De Waterkant TripAdvisor.
EEN MOOIE BRASSERIE AAN HET WATER. Wil je goed en gezellig dineren ben je op de juiste plaats. Prijs kwaliteit zeer goed en verzorgd. Je kan er buiten eten aan het water met een mooi uitzicht. Ook zeer vriendelijke bediening.
zonnebank gent
Bar Brasserie Water Inntel Hotels Rotterdam Centre.
De plek voor een lekkere Latte Macchiato, een informele borrel na het werk of een gedurfd drankje. Uiteraard kunt u bij Bar Brasserie Water ook terecht voor een heerlijke sandwich, een gezonde maaltijdsalade of een stevige pasta. Lunch Diner Dessert.
ramen en deuren
Brasserie Miraneau Bar Turnhout.
Brasserie Miraneau doet de oude kaai in Turnhout heropleven. Waar we in 2003 begonnen zijn als eerste eigenaar én ontwikkelaar van het pand, nemen we nu andermaal het heft in eigen handen om van deze unieke locatie aan het water opnieuw een bruisende zaak te maken.
De àllermooiste terrasjes om te dineren aan het water Nieuws HLN.
Botel in Ophoven. Aan water geen gebrek op dit omgebouwde vrachtschip op de Maasplas De Spaanjerd in Limburg. Uit varen doet het schip niet, maar het zicht op het water is wel magnifiek. Op vrijdag en zaterdag om 19u kan je inschepen voor een barbecuefestijn met streekproducten in de hoofdrol. Wel even reserveren want alleen bij genoeg inschrijvingen gaat het grillfeestje door. t Tegelhuuske in Kinrooi. Elke avond kan je hier de zon zien zakken in de Maas, een schouwspel waar zelfs de meest koele kikkers romantisch van durven worden. Op de kaart geen gastronomisch geweld, maar alles wat je van een degelijke brasserie verwacht.
Brasserie aan het water Reizigersbeoordelingen Canal Vilvoorde TripAdvisor.
Brasserie aan het water. Brasserie gelegen aan het kanaal, bij goed weer een toplocatie. Een groot terras aan de waterkant is zeker een pluspunt. De brasserie is binnen ruim en door de grote ramen ook luchtig. De bediening is gemoedelijk en vriendelijk.

Contacteer ons