Resultaten voor brasserie aan het water

brasserie aan het water
Restaurant brasserie Conviva Restaurant Brasserie Conviva.
Komt u met de wagen dan kan u die altijd kwijt op onze parking. Honden zijn niet toegelaten in het restaurant! Wat is er lekkerder dan een heerlijk stukje gegrild vlees of vis? Bij restaurant brasserie Conviva kan u nog terecht voor een overheerlijk stukje vlees of vis dat op onze authentieke grill werd gebakken. Elke maand verrassen we u weer met een zeer zorgvuldig samengesteld maandmenu. Ragout van varkensoor, gegrild brood, ansjovis boter, gepekelde ui, waterkers. Paprikasoep, feta, basilicumolie. Kalfsribstuk, artisjok, venkel, truffelpuree. Zeeduivel, peultjes, broccolini, bloemkool crème. Aardbei, karnemelk, rabarber, kletskop. Assortiment van kazen met confituur en toast. Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert 37. Voorgerecht, soep, hoofdgerecht dessert 45. Voorgerecht, soep, hoofdgerecht, kaas, dessert 55. Drankenforfait glaasje cava, wijn, water en koffie 20.
motor garagepoort
Tolhuis-Veer Restaurant Brasserie.
Het à la carte menu biedt een ruime afwisseling aan verfijnde gerechten en betaalbare wijnen. Tijdig reserveren is dan ook noodzakelijk en mogelijk via het formulier op deze website. Opgelet, elke reservatie is pas definitief na onze bevestiging. De rustige ligging, de ruime parking en unieke accomodatie maken van Tolhuis-Veer de geschikte locatie voor uw feesten en business seminaries. Als u voor zakelijke of familiale aangelegenheden met wat meer bent, kunt u gebruik maken van de feestzaal met tuin, waar groepen tot 60 personen terecht kunnen. Info en voorwaarden zijn beschikbaar via deze website. Wij zijn gesloten op volgende dagen.: 24 december 2018 tot en met 7 januari 2019. De afslag Schelle is tijdelijk afgesloten voor wegenwerken. U neemt best de afrit Niel herkenningspunt Brasserie The Venue.
kleerkasten ikea
Canal Vilvoorde.
Wij bieden jullie de mogelijkheid verschillende gerechtjes te bestellen, zodat iederaan aan tafel kan tasten sharen. Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van het Canal Vilvoorde. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. U bent succesvol ingeschreven op onze nieuwsbrief.
bmi berekenen kind
Brasserie De Maasnimf Home.
Welkom op de website van Brasserie De Maasnimf. De Maasnimf is een gezellig, kindvriendelijk familierestaurant gelegen aan de Jachthaven Heerenlaak in Aldeneik Maaseik. Wij beschikken over een bediend terras met uitzicht op de prachtige jachthaven en recreatieplas. De Maasnimf is vrij toegankelijk voor iedereende, campingbewoners en jachteigenaren kunnen dmv een chip doorrijden en op het terrein parkeren, voor bezoekers van buitenaf is het mogelijk buiten het hek te parkeren en te voet de aanduidingsborden Maasnimf te volgen via de aangegeven voetgangerspoort aan de linkerzijde van de slagbomen.
kredieten samenvoegen
Mapping. Membership.
Selecteer wat jij wenst te zien in een regio of stad en stippel een persoonlijke trip uit. Je kan je reisgids ook uitprinten met kaarten. TravelTalia heeft honderden wandelingen uitgestippeld. Je kan wandelingen real-time stappen via smartphone of gewoon uitprinten.
zandstralen
Restaurant Voltaire Leuven, Heverlee.
Superlunch en dessertbord all-in water, glas wijn en koffie 30. Uw verjaardag is bij ons 10.00 per persoon waard! Nodig uw vrienden tot 14 dagen voor en 14 dagen na uw verjaardag bij ons, en geniet van een korting van 10.00 per persoon bij het menu all-in aan 51, 54 of 58, excl frisdranken en bieren en op reservatie.
e bike leasen
Todi The ultimate diving experience. daluur. Facebook. ideal. Instagram Icon. piekuur. Twitter. visa.
Klik hier voor een virtuele rondgang. Als je denkt aan duiken, snorkelen of apneuduiken, dan droom je meestal van helder warm water, kleurrijke fauna en flora en een overvloed aan speciale vissen. Dat bestaat nu ook in België. TODI creëerde in Beringen een unieke ervaring waarbij bezoekers actief en emotioneel betrokken raken. Kortom, de ultieme duikbeleving! We nodigen je graag uit in onze wonderbaarlijke onderwaterwereld. Duiken Snorkelen Apneuduiken. Ontdek het boeiende onderwater leven en ervaar zelf die typische rust en stilte waar duikfanaten zo lyrisch over zijn. Bij TODI kun je apneu duik of snorkeltechnieken aanleren en je vaardigheden inoefenen, met p rofessionele instructeurs en materiaal van kwaliteitsmerken. V eiligheid staat voorop! Zo raak je stilaan voldoende vertrouwd met deze fantastische sport om voluit te genieten van de adembenemende wereld onder het wateroppervlak. Je brevet is w ereldwijd erkend en levenslang geldig. TODI, dat is ook gastronomisch genieten. Iedereen is welkom voor een hapje of een drankje in onze gezellige Duikersbar, in de Brasserie of op een van onze unieke terrassen.
Welkom Brasserie Op De Hogt.
Brasserie op de Hogt is dé plek waar je heerlijk kunt eten en drinken in een prachtige omgeving op unieke locatie. Gelegen aan het schitterende water, heb je hier een prachtig uitzicht tijdens je diner. Service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Brasserie op de Hogt.

Contacteer ons