Meer resultaten voor restaurant aan water rotterdam

restaurant aan water rotterdam
Courzand / Bereikbaarheid.
Sla rechtsaf naar de Courzandseweg. U vindt Café Restaurant Courzand na 450 meter aan uw rechter hand. De Waterbus meert aan bij Rotterdam Heijplaat-RDM. Doodeweeks vaart de Waterbus tot 18.20 uur elke 30 minuten af. Na 18.20 uur is dit één keer per uur, met de laatste afvaart om 23.14 uur. Op zaterdag en zondag vaart de Waterbus elke 30 minuten af tot 18.44 uur. Bekijk hier de huidige dienstregeling. Met zon 50 aanlegplaatsen in Rotterdam en omstreken biedt Watertaxi Rotterdam gemakkelijk en betrouwbaar vervoer over water.
hotel in rotterdam
Dit zijn de 10 beste verborgen terrassen van Rotterdam.
Advertentie Lees hieronder verder. Viskantine aan de Cool. Een voor velen onbekend stukje Rotterdam is de Coolhaven. Restaurant De Machinist wil daar verandering in brengen en bedacht een tijdelijk visrestaurant dat vanaf mei alleen met mooi weer open is: de Viskantine.
Eiken Bijgebouw
Familierestaurant Bergsche PlasFAMILIERESTAURANT BERGSCHE PLAS Eten-Drinken-Feesten.
Van april t/m oktober heeft Bergsche Plas twee mooie fluisterbootjes van Silence Boats voor u klaar liggen. Op het uitnodigende water voor Familerestaurant Bergsche Plas kunt u heerlijk genieten van de natuur en rust., Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Bij Bergsche Plas kunnen wij uw gehele bruiloft verzorgen. Maak een afspraak met onze ervaren Party Manager om jullie wensen en onze mogelijkheden in een persoonlijk gesprek te bespreken. Onze locatie ligt midden in het bos., Ja ik wil. Iets te vieren. Bent u, uw partner of een van uw kinderen binnenkort jarig, komt het jaarlijkse bedrijfsfeest er weer aan, wilt u een gezellige dag met uw familie organiseren, wilt u de geboorte van uw zoon of dochter vieren, neemt uw collega binnenkort afscheid, komt de laatste avond als. Welkom in de Achtertuin van Rotterdam.
lening hypotheek simulatie
Restaurant Grand Café Nautique Delta Hotel Vlaardingen.
Maar wil je gewoon even ontsnappen aan de hectiek van alle dag, dan kun je in ons grand café of op het terras aan het water ook ontspannen met een kop koffie, een koel glas bier of een heerlijke wijn.
hotel knokke
Dagelijks open voor ontbijt, lunch en diner Restaurant-Brasserie Vlonders Utrecht.
Uniek is onze prachtige locatie aan het water met zicht op Fort de Bilt. Bij lekker weer kunt u heerlijk ontspannen op een van onze terrassen terwijl u geniet van onze gastvrijheid en de natuurlijke omgeving met een hapje en drankje. Wist u dat wij ook regelmatig zakelijke groepen ontvangen? Bekijk snel onze mogelijkheden! Huisdieren zijn in het restaurant, ook op het terras, helaas niet toegestaan.
rotterdam restaurant aan het water
Obba Lounge Restaurant.
OBBA LOUNGE RESTAURANT. Obba Lounge Restaurant is de ideale plaats om te genieten van een uitstekende diner in zeecontainers met een tentoverkapping, aan het water waar de uitzicht onbetaalbaar is. Vanaf 01-06-2018 zijn we op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag gesloten, maar we gaan wel open voor grote groepen. Informeer naar onze banqueting menu. U kunt eventueel terecht bij onze andere vestigingen op de Witte de Withstraat 79 of in de Markthal unit 75. Vrijdag, zaterdag en zondag bent u van harte welkom om te genieten van onze heerlijke gerechten. 010-215 01 92 of via onze reserveringssysteem. GA NAAR OBBA LOUNGE. Obbas Foodbar is een culinaire verrassing in de Markthal in hartje Rotterdam.
zandstralen
Lekker eten, prachtige natuur bootverhuurVlietzicht.
EEN GOED BEWAARD GEHEIM. Verscholen in de natuur tussen Rotterdam en Den Haag ligt Vlietzicht, een sfeervol restaurant met prachtig uitzicht op natuurgebied De Vlietlanden. Door onze natuurrijke en enigszins verborgen locatie op steenworp afstand van de Randstad wordt Vlietzicht omschreven als. een goed bewaard geheim. Bij ons kunt u het hele jaar door ontspannen genieten van een uitgebreide en eerlijk geprijsde lunch, brunch en dinerkaart of van een feestelijk high-tea arrangement. s Zomers bent u van harte welkom op ons terras en verhuren wij verschillende vaartuigen om door De Vlietlanden te varen, s winters heeft u vanuit ons warme restaurant zicht op een schitterend winterlandschap. U bent van harte welkom ons goed bewaard geheim te ontdekken. Reserveren / Openingstijden / Route. Midden in de natuur. Dit hebben wij te bieden. DIT MAAKT VLIETZICHT UNIEK. De combinatie van natuur, vertier en onze gerechten maakt ons net even anders dan andere restaurants. Hierdoor kunnen onze gasten bij ons terecht voor zowel ontspannen zakenlunches als voor actieve familie-uitjes. Midden in de natuur. Schone lucht, groen, vogels. Echt even weg uit de stad. Gewoon goede gerechten. Met passie bereid en met een lach gebracht. Ontspanning op het water.
Bar Brasserie Water, Rotterdam Restaurant Reviews, Phone Number Photos TripAdvisor.
Address: Leuvehaven 80 Inntel Hotels Rotterdam Centre, 3011 EA Rotterdam, The Netherlands. Location: Europe The Netherlands South Holland Province Rotterdam. Phone Number: 31 10 217 5716. This restaurant is at Inntel Hotels Rotterdam Centre. Bar Brasserie Water offers all day dining in trendy and vibrant surroundings.

Contacteer ons