Op zoek naar Rotterdam aan het water?

Rotterdam aan het water
Teambuilding Rotterdam Pegasus Events.
Wie Rotterdam echt wil beleven, kan dat goed vanaf het water doen. Daarom bieden wij diverse teambuilding activiteiten op of rond het water aan. Zo kunt u kiezen voor de sloepenspeurtocht waarbij u zelf aan het roer van een sloep staat en samen met uw team opdrachten vervult.
motor garagepoort
Restaurant aan de Maas Prachtig bar-restaurant Rotterdam.
Of u nu wilt dineren of u gewoon een heerlijk drankje op de mooiste plek van Rotterdam wilt nuttigen. Lekker relaxen aan het water met een schitterend uitzicht op de Willemsbrug, de voor Rotterdam iconische Erasmusbrug en de dynamische Kop van Zuid.
ramen en deuren
Eten ss Rotterdam.
Altijd de beste prijs. Uitstekend bereikbaar via land of water. Je bent hier.: Ontdek de culinaire huiskamer van Rotterdam. Eten op het ss Rotterdam. Voor fijnproevers en culinaire kenners, voor liefhebbers van grillgerechten en gezellige eters of voor een kleine hap op het terras. Kom genieten in onze restaurants. Van een uitgebreid ontbijtbuffet tot de smakelijkste gerechten uit onze KOPA houtskooloven. Wat vroeger Café de la Paix was, is nu het altijd bruisende Lido grillrestaurant op het Promenade Deck. Geniet in een ongedwongen sfeer van je ontbijt, lunch of diner en natuurlijk van die fantastische skyline! Na een goede nachtrust ben je van harte welkom in het Lido voor een stevig en uitgebreid internationaal cruise ontbijt met diverse soorten brood, broodjes, beleg, fruit, yoghurt en diverse soorten sapjes! Lido Grill lunch diner. Een ruim belegde sandwich, een heerlijk stuk vlees of vis van de grill of een smakelijke salade? Ontdek tijdens de lunch en het diner een keur aan gerechten voor de kleine en grote trek in Lido Grill.
lening afbetalen
waterbus-logo-payoff.
Taxi 2 airport
Gezellige plek in Rotterdam aan het water Reizigersbeoordelingen Erasmusbrug TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Gezellige plek in Rotterdam aan het Erasmusbrug. Rotterdam Wat te doen. Gezellige plek in Rotterdam aan het water. Beoordeling van Erasmusbrug. Erasmusbrug, 3072 Rotterdam, Nederland. Deze vermelding verbeteren. Van tevoren boeken. Stadsrondleiding Rotterdam Hop on Hop Off Tour.
123inkt nl
Water Escape Rotterdam Captain Tsunami Be Cool Events.
Ga jij de uitdaging aan met je Team om binnen de afgesproken tijd het virus van de kapitein te achterhalen. Verlaat op een spectaculaire wijze via het water de SS Rotterdam om op de kop van Zuid Rotterdam dit originele spel te spelen.
zandstralen
De zon schijnt weer! Rotterdam Terrassen Top 24 ELLE Eten.
Alles wat er op deze akker verbouwd wordt, is te koop in de boerderijwinkel en wordt geserveerd in het restaurant, met fijn terras. Uit je eigen stad, Marconistraat 69, Rotterdam. De Tuin Kralingse Plas. Direct aan het water bij de Kralingse plas, tussen de twee Plasmolens. De Tuin, Plaszoom 354, Rotterdam.
Hoogspanningsstation Rotterdam onder water gelopen RTV Rijnmond.
Deel dit artikel.: Hoogspanningsstation Rotterdam onder water gelopen. Hoogspanningsstation Rotterdam onder water gelopen. Hoogspanningsstation Rotterdam onder water gelopen. De hulpdiensten zijn groots uitgerukt. De hulpdiensten zijn donderdagochtend groots uitgerukt, omdat er water staat in een hoogspanningsstation aan de Marconistraat in Rotterdam. Het gebouw is afgezet vanwege instortingsgevaar.

Contacteer ons