Op zoek naar lunchen aan het water?

lunchen aan het water
Vuurtoreneiland.
Dat is inclusief boottocht, aperitief en hapjes op de boot, menu, wijnarrangement, water en koffie of thee. 5-gangen menu 50, boottocht 15, wijnarrangement water/koffie/thee 100, per persoon. Vertrek vanaf Lloyd stipt om 18.30 uur Aankomst Vuurtoreneiland 19.30 uur. Diner 19.30 uur 22.30 uur Terug bij Lloyd Hotel 23.30 uur. 5-gangen menu 50, boottocht 15, wijnarrangement water/koffie/thee 100, per persoon. Vertrek vanaf Lloyd stipt om 16.00 uur Aankomst Vuurtoreneiland 17.00 uur. Diner 17.00 20.00 Terug bij Lloyd Hotel 21.00. In december zijn wij ook de maandagen geopend, vertrek vanaf Lloyd om 18.30. Zondag 23 dec Maandag 24 dec kerst matinee special Vertrek Lloyd om 16u 22u. Extra lang uitgebreid dineren 7 gangen en luxe wijnen 150, pp. 25 dec t/m 1 jan zijn wij gesloten. Laatste Zaterdagmiddag van de maand boottocht met Rondleiding.: Boottocht met koffie aan boord historische rondleiding met gids over het eiland geen lunch of diner in het restaurant 2250, pp.
lunchen in hoofddorp
Eten aan het water Randmeren.
Eten aan het water. Eten met uitzicht, de vele mooie restaurants en strandpaviljoens aan het water nodigen uit om tijdens of na een vaartocht aan te leggen voor een kop koffie of uitgebreide lunch. En wat te denken van een picknick op één van de eilanden in de Randmeren?
lunchen hoofddorp centrum
Samenwerken aan water.
Het internet duikt onder water. Zelfs de meest afgelegen plekken op aarde worden stukje bij beetje aan het internet gekoppeld. Maar duik onder water en het internet valt stil en dat terwijl 71 procent van het aardoppervlak uit water bestaat.
lunchen in hoofddorp
Culy.nl Dagelijks genieten.
van Nigella Lawson. Tosti met brie, parmaham vijg van Nigella Lawson. Culy Homemade: banana chocolate chunk cookies. Vino: wijn bij wild gerechten. Jonge foodblogger Shane Kluivert brengt een kookboek uit. Dit fantastische gerecht aten we bij RIJKS: kroepoek van rijstpapier.
lekkage kozijn verhelpen
Maashof Restaurant in Venlo Toplocatie aan het water.
Kom genieten van een heerlijke lunch in de sfeervolle wintertuin, de brasserie of op het ruime terras. Ook volop mogelijkheden voor zakelijk verblijf en gezelschappen. Lunchen bij Maashof. Maashof is dé plek om heerlijk te lunchen. Met ons uitgebreid aanbod aan heerlijke lunchgerechten is er voldoende keuze voor iedereen.
Waterkant Route-contact Restaurant Theeschenkerij Bootjesverhuur postadres Kapelweg 55 Den Haag, Westbroekpark.
Loop rechtdoor over pad, het park in, bruggetje over, verlaat pad na bruggetje en ga verder over grasveld, loop aan de linkerkant van het grasveld, ongeveer 300 meter tot aan een hek, ga daar linksaf het pad op, u bent nu in het Rosarium, volg het pad en: U bent er.
Restaurant t Kompas Kompas Kaag.
Restaurant t Kompas is gelegen op Kaageiland midden in de Kagerplassen. Vanaf ons terras aan het water heeft u een wijds uitzicht over de Kaag. Aan onze grote steiger kunt u aanleggen voor een heerlijke lunch of diner. Ook voor een kopje koffie bent u van hartelijk welkom.
Restaurant In de Watertuin Gezellig eten aan het water.
In de Watertuin. GEZELLIG ETEN AAN HET WATER. AAN DE PLAS. Op zoek naar een gezellig restaurant met prachtig uitzicht, direct gelegen aan de Loosdrechtse Plassen? In de Watertuin is precies de plek waar heerlijk eten, uitstekende service en een warme sfeer samenkomen.

Contacteer ons