Meer resultaten voor lunchen aan het water

lunchen aan het water
Welkom Restaurant Watergoed.
Op zonnige dagen is ook het grote terras aan het water geopend. De heerlijkste gerechten komen voorbij om je vingers bij af te likken! Heerlijk lunchen en borrelen. Geopend vanaf 10.00 uur. Restaurant Watergoed is geopend vanaf 10.00 uur. Dit is dé plek om te borrelen en/of lunchen.
lunchen in hoofddorp
Eten aan het water Randmeren.
Eten aan het water. Eten met uitzicht, de vele mooie restaurants en strandpaviljoens aan het water nodigen uit om tijdens of na een vaartocht aan te leggen voor een kop koffie of uitgebreide lunch. En wat te denken van een picknick op één van de eilanden in de Randmeren?
ooglidcorrectie
Lunchen aan het water Reizigersbeoordelingen Café-Restaurant Jongepier TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Lunchen aan het water Café-Restaurant Jongepier.
student melanchthon
Aan het water gelegen restaurants in Gelderland Eet.nu.
Alle Aan het water gelegen restaurants in Gelderland. Lekker uit eten in een restaurant in Gelderland? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
add
Lunchen aan het water Reizigersbeoordelingen Waterfront Vlietland TripAdvisor.
12 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Lunchen aan het water. Op een heerlijke zondagmiddag in het zonnetje gezet voor de lunch. Menu is zeer gevarieerd en niet al te duur. Wel is het zaak om vooraf te reserveren, omdat het in het weekend erg druk kan zijn.
Dit zijn de 14 mooiste terrassen aan het water in Amsterdam ELLE Eten.
Op dit grote terras aan met wijd uitzicht over het IJ kun je heel de dag genieten van de zon, met bijna altijd een verkoelend briesje dat romantisch door je haren blaast. Meneer Nieges, Westerdoksdijk 40H, Amsterdam. Ook bij Roest kun je het zand tussen je tenen door laten glijden en relaxen met de zon op je bol. En voor de durfals onder ons: neem eens een duik in het water, want hier gebeurt het veel. Roest, Jacob Bontiusplaats 1, Amsterdam. Bij Hannekes Boom hangt een ongedwongen sfeer. Met een biertje in je hand haal je hier je dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine D met gemak binnen. Zit je met je boot op de grachten en wil je lunchen?
Aan het water gelegen restaurants in Noord-Holland Eet.nu.
Alle Aan het water gelegen restaurants in Noord-Holland. Lekker uit eten in een restaurant in Noord-Holland? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Aan het water gelegen restaurants in Zuid-Holland Eet.nu.
Alle Aan het water gelegen restaurants in Zuid-Holland. Lekker uit eten in een restaurant in Zuid-Holland? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.

Contacteer ons