Op zoek naar miniworld rotterdam rotterdam?

miniworld rotterdam rotterdam
Miniworld Rotterdam an indoor miniature city with trains.
Ook vind je de luchtbrug, de Maasbruggen en het oude station Blaak terug in miniworld Rotterdam, die na de opening van de Willemsspoortunnel uit Rotterdam zijn verdwenen. Dag en nacht in Miniworld Rotterdam. In Miniworld Rotterdam rijden meer dan 100 modeltreinen over het twee kilometer lange spoor.
casino rotterdam
Miniworld Pannenkoekenboot voordelige combitickets.
Er is geen reservering bij Miniworld Rotterdam nodig. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis bij Miniworld Rotterdam en de Pannenkoekenboot. Vervoer van en naar Miniworld Rotterdam is op eigen gelegenheid. Het e-ticket dien je te printen en te tonen bij Miniworld Rotterdam.
rotterdam events
Railz miniworld Rotterdam.
De miniatuurbevolking bestaat uit ruim 15.000 figuurtjes. Er rijden ruim 100 treinen en er ligt meer dan 2 kilometer rails. Ook rijden tientallen modelauto's' rond. Miniworld Rotterdam is gevestigd op 5 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal Station naast het Groothandelsgebouw.
Bureaustoel
Miniworld Rotterdam Rides.
Bekijk alle dagattracties. Foto: Miniworld Rotterdam Foto: Miniworld Rotterdam Foto: Miniworld Rotterdam Foto: Miniworld Rotterdam Foto: Miniworld Rotterdam Foto: Miniworld Rotterdam Foto: Miniworld Rotterdam Foto: Miniworld Rotterdam Foto: Miniworld Rotterdam Foto: Miniworld Rotterdam Meer foto's' videos. Miniworld Rotterdam is een familieattractie waar voor iedereen wat te beleven is.
rotterdam events
Miniworld Rotterdam Alle informatie over Miniworld Rotterdam.
Miniworld Rotterdam is goed bereikbaar met de auto, parkeren kunt u doen in P1 en P2 van het Groothandelsgebouw of de parkeergarage onder het Schouwburgplein. Als u met het OV komt is het vanaf NS-Station Rotterdam Centraal 5 minuten lopen.
slotenmaker zaandam
Miniworld Rotterdam is jarig Zaken op de rails.
In 2015 herdachten wij samen met de stad Rotterdam het bombardement. Dit jaar maakt Miniworld Rotterdam onderdeel uit van de route van de Rotterdam Urban Trail en zullen op 7 mei 2017 duizenden deelnemers ook door Rotterdam in miniatuur lopen.
vietnam rondreis 3 weken
Miniworld Rotterdam Rotterdam Info toeristische info / VVV.
De Headlights en de versierde Erasmusbrug zijn ook in het klein te zien. Bij Miniworld Rotterdam de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux kijk je je ogen uit naar minilandschappen, minibewoners, minitreinen én een mini Rotterdam, van 1500 tot en met nu.
Miniworld Rotterdam Rotterdam nieuws.
De attractie heette eerder Railz Miniworld, maar sinds 2012 heet het Miniworld Rotterdam. Miniworld Rotterdam is te vinden aan het Weena in Rotterdam, dit is op loopafstand van het Centraal Station. Wat is er te doen in Miniworld Rotterdam? In Miniworld Rotterdam kun je kijken naar een wereld in miniatuurformaat.

Contacteer ons