Op zoek naar bar en brasserie water rotterdam?

bar en brasserie water rotterdam
Locatie detail Brasserie Water Inntel Hotels Rotterdam Centre GiftForYou.
Voor de inrichting is gekozen voor hoe kan het ook anders het thema zicht op water. Het thema ervaar je letterlijk, want Bar Brasserie water is gelegen op een van de mooiste plekken van Rotterdam met uitzicht op de rivier en de Erasmusbrug.
pdf
Onze drankjes met de menukaart en het uitzicht naar buiten Picture of Bar Brasserie Water, Rotterdam TripAdvisor.
Log in Join. Onze drankjes met de menukaart en het uitzicht naar buiten Picture of Bar Brasserie Water, Rotterdam. South Holland Province. Bar Brasserie Water Pictures. Photo: Onze drankjes met de menukaart en het uitzicht naar buiten. From Review: Even een lunch vooraf.
aanmelden google
Bar Brasserie Water, Rotterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Dit restaurant bevindt zich in Inntel Hotels Rotterdam Centre. Bar Brasserie Water staat voor all day dining in een trendy en bruisende omgeving. Het is de plek waar hotelgasten en Rotterdammers samenkomen voor een gezellige borrel of een informeel diner bereidt met pure ingrediënten.
aankomsten
Speeddaten Rotterdam bij Bar Brasserie Water About Love.
3011 EN Rotterdam. Bar Brasserie Water in Inntel Hotels ligt op een unieke en prominente plek in het centrum van Rotterdam én aan de voet van de Erasmusbrug. Een sfeervolle locatie met prachtig uitzicht op het water. Voor onze speeddates reserveren we een apart gedeelte van Bar Brasserie Water, zodat je in alle rust kunt daten.
fortis
Bar Brasserie Water Inntel Hotels Rotterdam Centre Rotterdam Tourist Information.
local_play Order tickets. Home Locations Bar Brasserie Water Inntel Hotels Rotterdam Centre Bar Brasserie Water Inntel Hotels Rotterdam Centre. Bar Brasserie Water Inntel Hotels Rotterdam Centre. Brasserie / Lunchroom, Restaurant. The informal Water Bar Brasserie is part of the Inntel Hotels Rotterdam Centre, a luxury design four-star hotel.
vitamine d zonnebank
Bar Brasserie Water in Rotterdam NL, cadeaubon Brasserie Bongo.
Water is een informele, trendy en vooral bruisende bar en brasserie die haar naam dankt aan de unieke locatie met uitzicht op de Maas en de Erasmusbrug. Je bevindt je hier op een van de mooiste plekken in het centrum van Rotterdam.
restaurant aan het water rotterdam.
Bar Brasserie Water, Rotterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor. Dit restaurant bevindt zich in Inntel Hotels Rotterdam Centre. Bar Brasserie Water staat voor all day dining in een trendy en bruisende omgeving. Het is de plek waar hotelgasten en Rotterdammers samenkomen voor een gezellige borrel of een informeel diner bereidt met pure ingrediënten.
Bar Brasserie Water Inntel Hotels Rotterdam Centre.
Camembert, Rotterdamse oude, Fourme Dambert en Morbier en kletzenbrood. Reserveer uw tafel bij Bar Brasserie Water. Please leave this field empty. Uw aanvraag is pas definitief indien u van ons een bevestiging ontvangt. Aanvragen binnen 24 uur alleen telefonisch via. 31 010 21 75 716. TERUG NAAR ETEN DRINKEN. Bar Brasserie Water. Geopend: elke dag van 10.00 01.00 uur. Keuken open: elke dag van 10.00 23.30 uur. 3011 EA Rotterdam.

Contacteer ons