Op zoek naar inntel hotels rotterdam centre brasserie water?

inntel hotels rotterdam centre brasserie water
Keep Session Alive.
motor garagepoort
Keep Session Alive.
ramen en deuren
Inntel Hotels Rotterdam Centre Deals Reviews Rotterdam, Netherlands Wotif.
Fees and deposits may not include tax and are subject to change. Hotels Rotterdam Centre. Inntel Hotels Centre. Inntel Hotels Rotterdam Centre. Inntel Rotterdam Centre. Golden Tulip Rotterdam Centre. Inntel Hotels Rotterdam Centre Hotel Rotterdam. Inntel Hotels Rotterdam Centre Hotel.
lening simulator
Hotel Rotterdam Inntel Hotels Rotterdam Centre.
Zicht op water, vanuit elke plek in het hotel. De unieke ligging maakt het een ideale locatie voor een weekendje weg, een vergadering of congres, een diner voor 2, een feest of een langer zakelijk verblijf in een professionele omgeving. Inntel Hotels Rotterdam Centre biedt u een schitterend uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam.
123inkt nl
KiyOh Widget.
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Harrie 02/12/2018 meer. duidelijk wat de kosten zijn en wat er te doen is in de omgeving. goede prijs voor het hotel. duidelijk wat de kosten zijn en wat er te doen is in de omgeving.
kredieten samenvoegen
Inntel Hotels Rotterdam Centre Vergelijk aanbiedingen.
Bezienswaardigheden dichtbij het Inntel Hotels Rotterdam Centre zijn Museum Boijmans Van Beuningen, de Haven van Rotterdam en het Netherlands Architecture Institute. Het meertalige personeel van het hotel helpt u met genoegen met het organiseren van tours tijdens uw verblijf in Rotterdam.
Ongediertebestrijding
Bar Brasserie Water Inntel Hotels Rotterdam Centre.
Bar Brasserie Water. Geopend: elke dag van 10.00 01.00 uur. Keuken open: elke dag van 10.00 23.30 uur. 3011 EA Rotterdam. T: 31 010 21 75 716. Bekijk alle Inntel Hotels. Over Inntel Hotels. Zaal huren in Rotterdam. Hotels bij de Erasmusbrug. Hotel bij Markthal Rotterdam. Luxe overnachten in Rotterdam. Inntel Hotels Rotterdam Centre.
asd Inntel Hotels Rotterdam Centre.
Inntel Hotels Rotterdam Centre is een internationaal 4 sterren belevingshotel in het bruisende centrum van Rotterdam, aan het water èn aan de voet van de Erasmusbrug. Water speelt in het hotel een belangrijke rol, de ene keer prominent, de andere keer subtiel. Nagenoeg elke plek in het hotel biedt uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam. Het hotel biedt 263 luxe gastenkamers en suites, 9 multifunctionele zalen tot 300 personen, restaurant, Bar/Brasserie Water, Life Fitness Gym en Wellness Club H2O. Naast een inspirerende omgeving waar je enerzijds je vakkennis kwijt kunt en waar je anderzijds nog veel kunt leren, is er ook de mogelijkheid om naast werken een sociaal leven op te bouwen. Zaken zijn goed georganiseerd en extreme werktijden komen niet voor. Je werkt in een jong team waarbij enthousiasme vaak belangrijker is dan vakkennis. do not remove dummy content. Meer vacatures van dit bedrijf. Medewerker Meetings Events. Front Office Supervisor m/v fulltime. Parttime medewerker bediening. Medewerker Bediening Brasserie FT.

Contacteer ons